Csobánkai Cserkészpark

Mindennapok a Csobánkai Közép-európai Cserkészparkban. Benyomások, tervek, ötletek, sztorik és minden ami a cserkészpark élete.
Írj nekünk: csobanka [kukac] cserkeszpark.hu
További elérhetőségek a honlapon! http://csobanka.cserkeszpark.hu

Friss hozzászólások

  • bandi_csobanka: Ugye, ugye! :) És milyen szép lett a festékes raktár is ;) (2011.11.23. 22:47) Garázstakarítás
  • MerzaPí: Főzőverseny is lesz ezen a jeles napon! :-) Vadhúsból lehet főzni, csapatonként 1500 Ft a nevezési... (2011.04.11. 19:57) Önkéntesnap Locsolóbulival!
  • MerzaPí: Hátraléptünk egy nagyot az időben. Újra tél van. :( (2011.03.03. 11:36) Ébredő természet 1.
  • MerzaPí: A túrán és a célban készült képeket itt találjátok meg: picasaweb.google.com/parallelmerzap/Csp30... (2011.03.01. 10:52) Ez túra volt!
  • bandi_csobanka: Igen, terveink közt van! Hamarosan lesznek kecskék is. (2011.02.18. 19:18) Új jövevények

Újra itt a Dzsindzsa Crew!

2011.10.17. 22:10 - MerzaPí

 Hihetetlen, de igaz! Alig telt el két hónap a nyári Önkéntestábor óta, és a 13 nemzetközi önkéntesünk (mit önkéntesünk, barátunk!) közül kilencen (!) visszatértek a Parkba! Hogy miért? Mert hiányoztunk egymásnak.

 

 

 Szinte már a táborból hazaérve megkezdődött a post dömping a facebookon. Mindannyian odáig voltak, hogy mennyire jó volt a tábor, és mikor találkozhatunk újból. Hát elérkezett az október 14-ei hétvége, és visszatértek még a távoli Spanyolországból is!

 Újra együtt volt a csapat, akik nyáron két hétig önkénteskedtek nálunk. Most nem a munka, hanem egymás miatt érkeztek. Előjöttek az akkori viccek, játékok, történetek. Örömmel vették, hogy azóta is fejlődik a park. (Itt jártukkor éppen 40 magyar önkéntes takarította a cserkészparkot.) Beszélgettünk, játszottunk a Jungle Speed -del, amiben még mindig Clara a legjobb és Francesco játsza a legtöbb döntőt. :)

 

 Éééés elkészült a tábor tablója is, ami hamarosan a folyosó falát fogja díszíteni! Örök (reméljük) emléket állítva ennek a kiváló csapatnak. Köszönjük, hogy itt voltatok, jövő nyáron újra találkozunk! Ugye? CONTINUE... :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cserkeszpark.blog.hu/api/trackback/id/tr253423141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása